Ga naar de inhoud

ONZE WERKWIJZE IS REALISTISCH, HELDER EN FLEXIBEL

Geen kleine lettertjes, geen verrassingen achteraf en altijd realistisch; dát is wat u mag verwachten van uw samenwerking met BURO STEEF. We luisteren goed, denken mee en willen niets anders dan uw verwachtingen waarmaken én overtreffen.

STAP VOOR STAP NAAR EEN EXCLUSIEVE TUIN DIE UW VERWACHTINGEN OVERTREFT

BURO STEEF staat voor zorgeloos samenwerken. We zijn klantgericht, realistisch, verantwoordelijk en precies. Alles moet kloppen, tot in het kleinste detail. Het enige dat telt is een goed eindresultaat en dat ieders verwachtingen kloppen. Daar mag u ons altijd op aanspreken.

Onze aanpak

01

Kennismaken & Ontwerp

Hoe heeft u ons gevonden? Daar zijn we heel benieuwd naar. We maken een afspraak bij u thuis, bekijken uw tuin en gaan in gesprek over uw wensen, dromen en ideeën.

AANGENAAM KENNISMAKEN

Hoe heeft u ons gevonden? Daar zijn we heel benieuwd naar. We maken een afspraak bij u thuis, bekijken uw tuin en gaan in gesprek over uw wensen, dromen en ideeën. Tijdens deze tuinanalyse en -scan krijgen wij al een goede indruk van de mogelijkheden.

ONTWERPFASE

U heeft al een ontwerp van een tuinarchitect of u laat één van onze tuinarchitecten een ontwerp maken. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van werkzaamheden en materialen kunnen we een ontwerp voor u maken waarvan de uitvoering realistisch en betaalbaar is.

AKKOORD

Samen slijpen we het ontwerp fijn. Bent u helemaal tevreden, dan zit uw taak erop. Vanaf dit moment neemt BURO STEEF de aannemers- en regisseursrol op zich en zorgen we ervoor dat alles wat we afgesproken hebben ook precies zo gerealiseerd gaat worden.

02

Team samenstellen

Elke tuin is anders. Daarom stelt BURO STEEF voor elke klus een team samen dat het beste past bij uw wensen en ideeën.

HET JUISTE TEAM

Elke tuin is anders. Daarom stelt BURO STEEF voor elke klus een team samen dat het beste past bij uw wensen en ideeën. We werken met eigen mensen en zelfstandige premium vakmensen die dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als wij.

REGISSEUR

Wij nemen niet alleen u, maar ook het team dat we samenstellen en de tuinarchitecten zoveel als mogelijk is en gewenst uit handen. Wij zorgen voor een planning, bedenken de praktische details, uiteraard in overleg met u en de ontwerper, maken duidelijke bestekken of werkomschrijvingen en bespreken de leveranciers van de verschillende producten. Zo kan ons team zich richten op waar zij het beste in zijn: de bouw van uw exclusieve tuin.

KOSTENBEWUST

Dankzij onze regisseursrol bespaart u kosten. U ontvangt niet van elke partij die iets uitvoert in de tuin een aparte offerte, maar 1 duidelijke aanbieding. Met als zekerheid dat er geen overlap is in werkzaamheden of juist bepaalde onderdelen over het hoofd gezien worden en later als meerwerk uitgevoerd moeten worden.

03

Uitvoering en realisatie

Het ontwerp en de offerte zijn akkoord, het team is samengesteld en volgens planning gaan we op de afgesproken dag aan het werk.

AAN DE SLAG

Het ontwerp en de offerte zijn akkoord, het team is samengesteld en volgens planning gaan we op de afgesproken dag aan het werk. Uiteraard zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart tijdens de werkzaamheden.

PROJECTLEIDER

De projectleider van BURO STEEF is uw vaste aanspreekpunt gedurende de aanleg van uw exclusieve tuin. Hij kent het plan, de tuinarchitect en de jongens op de werkvloer. Regelmatig is hij in uw tuin om details te bekijken en waar nodig met u te bespreken.

VOORTGANG

Gedurende het gehele project monitort BURO STEEF dagelijks de voortgang, details (en verrassingen) van alle werkzaamheden. We overleggen met u wanneer dat nodig is, dit kan ook dagelijks of wekelijks op een vast moment, als u dat prettig vindt.

04

Oplevering en evaluatie

Uw tuin is klaar. Onze projectleider neemt u mee door uw nieuwe tuin en bespreekt de mogelijkheden voor het onderhoud.

ONDERHOUD

Uw tuin is klaar. Onze vakmensen hebben hun gereedschap ingepakt, de tuin perfect schoon achtergelaten en alles netjes opgeruimd. Onze projectleider neemt u mee door uw nieuwe tuin voor de oplevering en is uiteraard heel benieuwd wat u van het eindresultaat vindt. Wilt u ook het onderhoud van uw nieuwe (of bestaande) tuin uit handen geven? Bespreek dit dan direct tijdens de oplevering.

GARANTIE

Wanneer het team van BURO STEEF is vertrokken, kan het grote genieten beginnen. Mocht het zo zijn dat u tegen kleine onvolkomenheden aanloopt, dan belt u gewoon met onze projectleider. Op al onze werkzaamheden zit uiteraard garantie.

UW MENING TELT

Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe u de samenwerking met BURO STEEF heeft ervaren. We vinden het fijn als u het evaluatieformulier wilt invullen en ons wilt beoordelen. We zijn trots op onze gemiddelde klantenscore van 9,8.

Veelgestelde vragen

Wat wilt u weten?

Waarom kies ik voor realisatie door BURO STEEF?

BURO STEEF is in zijn nopjes als we uw tuinproject compleet mogen realiseren. Een vaste projectleider zorgt ervoor dat er één iemand verantwoordelijk is voor de uitvoering, planning en kwaliteit van het gehele project. Hij is uw aanspreekpunt en zorgt ervoor dat het project op rolletjes verloopt.

Ik wil mijn tuin ook graag laten onderhouden door BURO STEEF. Kan dat?

Graag, wij houden uw tuin in elk jaargetijde in topconditie. Wij dragen zorg voor het onderhoud van zowel de tuin als de bouwkundige delen en aangebrachte installaties.

Hoe snel kunt u starten?

Snel, de kracht van BURO STEEF is juist dat we snel kunnen schakelen. Omdat we al bijna 20 jaar een groot netwerk hebben opgebouwd van architecten, personeel, partners en onderaannemers is er altijd wel iets te regelen dat bij u past en waardoor we snel kunnen starten. Na de kennismaking kunnen we u hier meer over vertellen.

Heeft BURO STEEF eigen medewerkers?

Jazeker. Naast ons team van tuinarchitecten, gedreven zelfstandige vakmannen en betrokken partners hebben we ook eigen medewerkers. Ze werken op kantoor, in de uitvoering (tuinaanleg), als projectleiding en in het tuinonderhoud en service. Voor specialistische werkzaamheden zoals funderings- en betonwerken, wellness en zwembaden of andere bouwkundige werkzaamheden werken we samen met premium partners.

Ik heb al een ontwerp van een tuinarchitect. Wat kan BURO STEEF voor mij betekenen?

Wij bekijken uw ontwerp op praktische uitvoerbaarheid en betaalbaarheid. U bepaalt vervolgens of u het project door ons wilt laten begroten, coördineren en uitvoeren.

Wat kan ik verwachten van een afspraak met BURO STEEF?

Tijdens ons bezoek bekijken we uw tuin en bespreken we uw wensen. Daarbij zijn we transparant en eerlijk over de mogelijkheden.

Zijn er kosten verbonden aan het kennismakingsgesprek?

Nee, het gesprek neemt ongeveer twee uur in beslag en dat is tijd die we graag in uw tuinwensen investeren.

Ik heb nog geen ontwerp. Kan BURO STEEF dat voor me maken?

Graag zelfs. We ontwerpen, regelen, coördineren en realiseren het liefst uw volledige tuinproject. We kiezen de tuinarchitect uit ons team die het best bij u en uw wensen past en kijken tijdens het hele ontwerpproces mee naar mogelijkheden en verbeteringen.

Staat je vraag er niet bij?

We geven graag antwoord op je vragen en mogelijkheden.
Meer weten? Neem contact op met ons.

Buro steef

“Een tuin die echt aan al uw wensen voldoet hoeft geen fantasie te zijn. BURO STEEF brengt zijn vaste specialisten samen, realiseert en coördineert alle werkzaamheden en zorgt ervoor dat uw tuindromen werkelijkheid worden volgens de kwaliteitseisen van BURO STEEF.”

Stefan Barten — eigenaar

100+

Ervaren en deskundig; dát is BURO STEEF. De afgelopen jaren hielpen we meer dan 100 tevreden klanten bij het realiseren van hun droomtuin.

9.8

BURO STEEF gaat alleen voor het hoogst haalbare, onze klanten weten dat te waarderen. Zij zijn onze beste ambassadeurs en belonen ons met een uitmuntende score!

15+

Stefan Barten begon ooit als hovenier en groeide in bijna 20 jaar uit tot allround regisseur in ontwerp, aanleg en onderhoud van exclusieve tuinen in heel Nederland.