Ga naar de inhoud

UW TUIN IN DE HOOFDROL, WIJ DE REGIE EN REALISATIE.

Al bijna 20 jaar heeft Stefan Barten een hart voor exclusieve tuinen, oog voor detail en oor voor uw persoonlijke wensen. Uw tuin verdient immers alleen het allerbeste; van eerste idee tot en met een zorgeloze coördinatie en perfecte realisatie. Uitgevoerd door een team van ervaren vakmannen die uw tuin een absolute hoofdrol geven.

WIJ MAKEN TUINWENSEN WAAR

Icoon
LUISTEREN

In 2007 startte Stefan Barten een uitvoerend hoveniersbedrijf in het luxe tuinsegment. In die tijd merkten we dat onze klanten vaak het overzicht kwijtraakten. Er kwamen verschillende leveranciers over de vloer, maar niemand coördineerde de werkzaamheden, of nam de eindverantwoordelijkheid voor planning of budget. Wij luisterden naar die verhalen en vonden dat het ook anders kon. Zo werden wij van hoveniersbedrijf de hoofdaannemer van exclusieve tuinprojecten. Eén aanspreekpunt voor álle werkzaamheden. Van idee tot aanleg en onderhoud.

Icoon
DENKEN

Ons idee sloeg aan. Onze klanten waardeerden onze totaalaanpak en snapten dat een praktisch uitvoerbaar en betaalbaar plan alleen mogelijk is wanneer er in de conceptfase al goed wordt nagedacht over mogelijkheden én onmogelijkheden. We kijken dan ook vanuit hoveniersoogpunt mee tijdens de ontwerpfase van uw of onze tuinarchitect en houden de planning, inkoop en uw budget nauwkeurig in de gaten. Op die manier ontstaan er plannen die haalbaar zijn, gerealiseerd door onze eigen vakmensen en de partners met wie we al jarenlang samenwerken.

Icoon
DOEN

In de praktijk blijkt de regisseursrol ons op het lijf geschreven. Juist door alles in eigen hand te houden, kunnen we uw persoonlijke tuinwensen echt werkelijkheid laten worden. Onze eigen mensen en streng geselecteerde partners maken waar wat wij beloven. En zij gaan zelfs nog een stapje verder. Het zijn stuk voor stuk harde werkers met een passie voor vakwerk. En heel belangrijk… door de omvang van ons netwerk kunnen we snel voor u aan de slag. BURO STEEF luistert, denkt en doet!

Portfolio

HART VOOR VAKWERK, OOG VOOR DETAIL, OOR VOOR UW PERSOONLIJKE WENSEN.

De exclusieve tuinen van BURO STEEF komt u in bijna heel Nederland tegen. Met dank aan onze klanten, die onze ambassadeurs zijn en ons aanbevelen van Den Helder tot Maastricht. We tonen u graag onze meest recente projecten.

Buro steef

"Steef ontzorgt en verzorgt tuinaanleg tot in de puntjes."

Jan-pieter — opdrachtgever

100+

Ervaren en deskundig; dát is BURO STEEF. De afgelopen jaren hielpen we meer dan 100 tevreden klanten bij het realiseren van hun droomtuin.

9.8

BURO STEEF gaat alleen voor het hoogst haalbare, onze klanten weten dat te waarderen. Zij zijn onze beste ambassadeurs en belonen ons met een uitmuntende score!

15+

Stefan Barten begon ooit als hovenier en groeide in bijna 20 jaar uit tot allround regisseur in ontwerp, aanleg en onderhoud van exclusieve tuinen in heel Nederland.

Wie zijn wij

Een team van gedreven, gepassioneerde en ervaren professionals.

Stefan Barten

Passie voor groen met het talent om alle partijen op de juiste manier met elkaar te verbinden. Samen maken we er iets moois van!

Gerbert

Behoudt het overzicht, ook als projecten extra complex zijn. Blijft altijd rustig en is vooral een goede verbinder die alle teamleden weet te enthousiasmeren.

Anneke

Heeft een passie voor buitenleven, natuur en architectuur. Ze besteedt veel aandacht aan alle aspecten van het ontwerp, de detaillering en de beplanting.

Björn

Wil graag verrassen met een ontwerp dat de verwachtingen overtreft. Zijn tuinontwerpen kenmerken zich door de samenhang van de woning met de omgeving.

Martijn

Ziet elke tuin als een eigen landschap en vooral een eigen beleving. Hij laat zich inspireren door de ziel van de plek. Dat geeft hem een basis vol kansen en uitdagingen.

Rick

Streeft naar tuinen waar genieten centraal staat. Verandert elke buitenruimte in een oase van rust en luxe die past bij uw interieur, de omgeving en uw specifieke wensen.

Adriaan

Aanpakker voor wie geen klus te moeilijk is. Ziet altijd een oplossing die helemaal past bij de wensen van de klant.

Auke

Hoe groter het perceel, hoe blijer Auke wordt. Hij behoudt het overzicht en ziet precies waar kleine toevoegingen grote voordelen kunnen opleveren.

Casper

Heeft groen bloed door zijn aderen stromen. Hij is gek op alles wat groeit en bloeit. Werkt heel secuur en gaat altijd voor een topresultaat.

Daan

Een echte doener die graag buiten is, maakt het zijn collega’s en onze klanten graag naar de zin.

David

Gek op bomen, dol op machines; dat is David. Hij is een echte aanpakker met groene vingers, die graag veel wil leren.

David

Houdt van kwaliteit, denkt in oplossingen en is altijd flexibel. Voor hem is een tuin pas echt exclusief als hij er een zwembad of spa in mag bouwen.

Gerbert

Een echte regelateur. Bereid alles tot in de puntjes voor, heeft oog voor detail en wil vooral graag heel mooie dingen maken. Fijn, zo’n gedreven voorman.

Mark

Nauwkeurige en enthousiaste groenliefhebber. Ruimt zijn gereedschap pas op als ook het laatste plantje helemaal op de juist plek staat.

Marien

Harde werker die blij wordt van specialistisch maatwerk. Hij verrast ons én onze klanten vaak met slimme ideeën die een tuin nog mooier maken.

Martijn
Rick

Wat zijn ogen zien kunnen zijn handen maken. Denkt goed mee, gaat voor netheid, is flexibel en heeft veel kennis van materialen.

William

Heeft enorm veel ervaring en gaat elke dag vol enthousiasme aan het werk. Het aanleggen van mooie tuinen is zijn lust en zijn leven.

Marina Barten

Deze creatieveling is de spin in het web op kantoor. Is flexibel inzetbaar, behoudt het overzicht en heeft oog voor het kleinste detail.

Kennismaken?

WIJ ZIJN OP ONS BEST ALS UW TUINWENSEN NET EVEN ANDERS DAN ANDERS ZIJN. BENIEUWD WAT WE OOK VOOR U KUNNEN BETEKENEN? DAAG ONS UIT EN LATEN WE KENNISMAKEN.

Bel 0344 74 50 33 Bel 0344 74 50 33 Stuur een mailtje Stuur een mailtje