Ga naar de inhoud

Wat we doen

VAN EERSTE SCHETS TOT LAATSTE PLANTJE . BURO STEEF NEEMT U ALLES UIT HANDEN. PROFESSIONEEL, HELDER EN BINNEN BUDGET.

Wij nemen de gehele realisatie en coördinatie op ons, van de eerste schets tot het laatste plantje. Zo verloopt de overgang van ontwerp naar uitvoering altijd naadloos.

01

Voorbereiding & ontwerp

We analyseren uw wensen, scannen uw tuin en zetten de eerste stap naar een hoogwaardig eindresultaat

DE EERSTE KENNISMAKING

U vertelt uw wensen, dromen en ideeën, wij stellen onszelf uitgebreid aan u voor. We analyseren uw tuin, bespreken het ontwerp dat u al heeft of we maken een plan om een ontwerp voor u te laten maken door een architect uit ons team die het beste bij u en uw project past. We stellen hem of haar dan graag aan u voor.

PLAN VAN AANPAK

U bepaalt hoe wij voor u aan de slag gaan. Heeft u zelf al uitvoerders ingeschakeld, of laat u alles aan ons over? In het eerste geval nemen we graag het projectmanagement voor onze rekening. In het tweede geval ontzorgen we u volledig, dat doen wij het liefst. Wij realiseren en coördineren graag het gehele tuinproject, van sloopwerk en aanleg tot de oplevering en het onderhoud. U heeft dan één verantwoordelijk bedrijf voor alles en ontvangt van ons een totaalofferte.

ONTWERP

Als u geen tuinontwerp heeft maken wij het tuinontwerp graag voor u in orde, met één van onze ontwerpers, passend bij uw wensen. We werken met meer dan 10 tuinarchitecten nauw samen, een aantal is te vinden op deze website. Iedere ontwerper maakt plannen op zijn eigen manier en in zijn eigen stijl. Wij kennen ze door en door en kunnen zo degene voorstellen die het beste bij u past. U ontvangt vervolgens een kostenraming, een tijdsplanning en wij regelen de eventuele vergunningen. Ook zoeken we met u de benodigde materialen uit.

02

Realisatie

Verbinden is alles, wij realiseren uw tuin met onze specialisten die van uw projecten een succes gaan maken.

OFFERTE EN PLANNING

Na het ontwerp en een kostenraming ontvangt u van ons een gedetailleerde eerste offerte en een grove planning. Past dit bij u, dan werken we het uit tot een definitieve offerte en opdracht en na afstemmen met alle partijen zetten we de planning vast.

DE MENSEN DIE HET DOEN

Zijn het ontwerp, de planning en de prijs akkoord? Dan stellen we een team samen van goed op elkaar ingespeelde medewerkers, onderaannemers en zelfstandigen. Van betonwerkers tot hoveniers en van zwembadspecialisten tot verandabouwers.

REALISATIE EN PROJECTBEGELEIDING

Het ontwerp is gereed, de werkomschrijvingen zijn gemaakt, de materialen zijn besteld en ons team staat te trappelen om voor u aan de slag te gaan. Samen met onze projectleider spreken we nogmaals alle plannen en details met u door. Is alles zoals afgesproken? Dan gaan we aan de slag!

03

Projectmanagement

Buro Steef coördineert en begeleidt, precies zoals we hebben afgesproken

Projectmanagement

Wilt u met eigen partijen uw tuin aanleggen, maar het projectmanagement graag uit handen geven? Ook dit is mogelijk met BURO STEEF. We werken dan op urenbasis of spreken een vast bedrag met u af middels een offerte. Onze projectleider is uw eerste aanspreekpunt en coördineert alle werkzaamheden. U heeft nergens omkijken naar.

REALISATIE

Uw tuin komt tot leven. Het team start op de afgesproken dag en de werkzaamheden zijn goed op elkaar afgestemd. Wij zorgen voor een goed verloop van de door u aangedragen partijen en zorgen ervoor dat de juiste werkzaamheden op het juiste moment plaatsvinden.

TUSSENEVALUATIE

Graven, spitten, bouwen en aanleggen; uw tuin krijgt langzaam de vorm die u voor ogen heeft. Tussentijds evalueren we samen de voortgang en sturen bij waar nodig. Verloopt alles volgens plan? Uw mening is ook tijdens het project van groot belang.

04

Onderhoud & Service

Ook nadat we uw tuin hebben opgeleverd, blijven we in beeld. U kunt altijd een beroep op ons doen.

OPLEVERING

Als uw tuin gereed is, bekijkt u samen met de projectleider het eindresultaat. Is het zoals u voor ogen had, of heeft u nog aanvullende wensen? Tijdens de oplevering lopen we alles nog een keer minutieus door en vertrekken we pas als u helemaal tevreden bent.

ONDERHOUD

Uw exclusieve tuin is gereed. We hopen dat het resultaat uw verwachtingen overtreft. Wilt u uw tuin in elk jaargetijde in topconditie houden? Dan zorgen onze vakmensen ook voor het onderhoud van zowel de tuin als de bouwkundige delen en aangebrachte installaties. Heeft u al een mooie tuin en wilt u het frequente onderhoud graag uit handen geven? Ook dan staan wij graag voor u klaar, neem gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking.

GARANTIE

Uiteraard heeft u garantie op het door ons geleverde werk. In de door u getekende opdrachtbevestiging kunt u nalezen op welke onderdelen de garantie betrekking heeft en wat de duur van de garantie is. Goed om te weten; wij doen niet aan kleine lettertjes.

Buro steef

"Door de aanleg van de tuin, met alle organisaties die er bij komen, te laten verzorgen door Buro Steef was het elke dag een feestje om te zien hoe prachtig de tuin werd."

Evelien — opdrachtgever

100+

Ervaren en deskundig; dát is BURO STEEF. De afgelopen jaren hielpen we meer dan 100 tevreden klanten bij het realiseren van hun droomtuin.

9.8

BURO STEEF gaat alleen voor het hoogst haalbare, onze klanten weten dat te waarderen. Zij zijn onze beste ambassadeurs en belonen ons met een uitmuntende score!

15+

Stefan Barten begon ooit als hovenier en groeide in bijna 20 jaar uit tot allround regisseur in ontwerp, aanleg en onderhoud van exclusieve tuinen in heel Nederland.

Kennismaken?

WIJ ZIJN OP ONS BEST ALS UW TUINWENSEN NET EVEN ANDERS DAN ANDERS ZIJN. BENIEUWD WAT WE OOK VOOR U KUNNEN BETEKENEN? DAAG ONS UIT EN LATEN WE KENNISMAKEN.

Bel 0344 74 50 33 Bel 0344 74 50 33 Stuur een mailtje Stuur een mailtje

Portfolio

Tevreden klanten die we hebben geholpen hun droomtuin te realiseren.