Ga naar de inhoud

Kom bij ons werken of word partner

Partner worden of solliciteren?

JIJ DOET WAAR JE GOED IN BENT, WIJ REGELEN DE REST. SAMENWERKEN BIJ OF MET BURO STEEF LOONT ALTIJD.

BURO STEEF is altijd op zoek naar medewerkers en partners die met ons willen samenwerken. Ben jij een ervaren tuinarchitect, hovenier, timmerman of bouwer met een hart voor exclusieve tuinen, of wil je dit graag worden? Dan maken we graag kennis.

WORD LID VAN ONS TEAM

SPECIFIEKE TEAMS
Wij werken met teams die we voor elke klus specifiek samenstellen. Ieder klantvraag is immers weer anders. Juist dát onderscheidt BURO STEEF. Onze klanten krijgen geen standaardtuin of een tuin uit een catalogus, maar een tuin die is ontworpen en aangelegd door het best mogelijke team.

WIJ ONTZORGEN JOUW BEDRIJF
BURO STEEF is expert in het acquireren van nieuwe klanten en het coördineren van alle werkzaamheden die komen kijken bij het realiseren van exclusieve tuinen. We denken mee, checken de haalbaarheid van ontwerpen en onderhouden het contact met de klant. Op die manier kun jij je helemaal richten op waar jij het beste in bent.

WERKEN AAN EXCLUSIEVE OPDRACHTEN
Samenwerken met BURO STEEF betekent werken aan mooie opdrachten door heel het land. Onze klanten hebben duidelijke wensen en eisen en hebben het budget om een echt exclusieve tuin te laten ontwerpen en aanleggen. Jij kunt daar met jouw expertise een unieke bijdrage aan leveren.

Dit zeggen
onze partners

“Het is altijd helder wat er gemaakt moet worden. De details zijn vooraf bekend en de materialen zijn aanwezig. Daardoor kunnen wij lekker vooruit met het werk. Er zijn weinig tot geen verrassingen, zodat wij probleemloos de verwachtingen van de klant waar kunnen maken.”

Pascal —Timmerwerken

"Met plezier diverse tuinen kunnen bouwen met Stefan. Hij gaat en staat voor kwaliteit en precisie, klanten weten dat te waarderen!"

Bart —Tuinarchitect

"De samenwerking is goed, korte lijntjes, alles is duidelijk en gaat in goed overleg. Samen komen we er altijd uit!"

Casper —Tuinaanleg

De voordelen van samenwerken met Buro Steef

Icoon
Verbinden is alles

Bij ons draait alles om verbinden: wij brengen de juiste partijen bij elkaar om het project tot een succes te maken.

Icoon
Premium partners

De medewerkers en partners richten zich ieder op hun specialisme en zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij de verwachtingen. van de klant.

Icoon
Gemak en zekerheid

We luisteren aandachtig naar de wensen van de opdrachtgever, combineren dit met onze expertise en maken een haalbaar, concreet plan.

Solliciteren of partner worden?

"*" geeft vereiste velden aan